Saturday, August 31, 2019

Ω Φ Ε Λ Ι Μ Α

(Και εγένετο) Προφητικός Λόγος:

«Απελευθερώνω ακόμη ένα βάπτισμα πυρός επάνω στον λαό μου»



Από τον Matt Sorger
Δημοσιεύθηκε 4 ημέρες πριν (27-8-2019)

Πρόσφατα ήμουν σε μια συνάντηση στο Λονδίνο, Αγγλία. Κατά την διάρκεια της λατρείας, άρχισα να μυρίζω ένα καυτό θυμίαμα στο δωμάτιο. Σκέφθηκα ότι πρέπει να υπήρχε κάτι που να καιγόταν μέσα στην εκκλησία. Μετά το βάδην μου γύρω από το ιερό, σύντομα συνειδητοποίησα ότι υπήρχε ένα υπερφυσικό σημάδι ως ένα θαύμα από τον Θεό. Το ιερό είχε γεμίσει με μια πυρωμένη οσμή θυμιάματος, σαν φωτιά. Καθώς συνέχιζα την λατρεία, ο Κύριος άνοιξε το πνευματικά μου μάτια σε όραση για να δω έναν άγγελο να στέκεται δίπλα στην τράπεζα του Κυρίου. Κρατούσε ένα δοχείο στο χέρι του από το οποίο αναδυόταν ένα καιόμενο θυμίαμα. Η μυρωδιά του γέμιζε ολόκληρο τον εκεί χώρο. 

Τότε το Άγιο Πνεύμα μου είπε να στραφώ στο βιβλίο της Αποκάλυψης. Άνοιξα κατευθείαν στην Αποκάλυψη στο 8ο κεφάλαιο. Διάβασα το εξής:

« Και ήλθεν άλλος άγγελος και εστάθη έμπροσθεν του θυσιαστηρίου, κρατών θυμιατήριον χρυσούν, και εδόθησαν εις αυτόν θυμιάματα πολλά, διά να προσφέρη με τας προσευχάς πάντων των αγίων επί το θυσιαστήριον το χρυσούν το ενώπιον του θρόνου. Και ανέβη ο καπνός των θυμιαμάτων με τας προσευχάς πάντων των αγίων εκ της χειρός του αγγέλου ενώπιον του Θεού. Και έλαβεν ο άγγελος το θυμιατήριον και εγέμισεν αυτό εκ του πυρός του θυσιαστηρίου και έρριψεν εις την γην. Και έγειναν φωναί και βρονταί και αστραπαί και σεισμός ». (Αποκ. 8:3-5).

Χωρίς να μπω σε όλη την εσχατολογία αυτών των εδαφίων, πρόκειται για έναν άγγελο που στέκεται μπροστά στο θυσιαστήριο με ένα χρυσή θυμιατούριο. Από αυτόν τον έχοντα εξουσία (άγγελο) απελευθερώθηκε το καιόμενο θυμίαμα το οποίο αναμείχθηκε μαζί με τις προσευχές των αγίων. Ως αποτέλεσμα τούτου, η φωτιά από την αγία τράπεζα στον ουρανό απελευθερώθηκε επάνω στην γη.

Τότε ο Κύριος μίλησε στην καρδιά μου (λέγοντάς με) «απελευθερώνω ένα ακόμη βάπτισμα πυρός προς τον λαό μου».

Το σημάδι του καιομένου θυμιάματος, ήταν η αποκάλυψη προς εμέ από τον Κύριο, ότι ένα νέο βάπτισμα φωτιάς έρχεται επάνω στο σώμα του Χριστού (Εκκλησία Του). Οτιδήποτε δεν ταυτίζεται με τον Ιησού, δεν ενεργεί όπως ο Ιησούς, δεν ομιλεί σαν τον Ιησού, δεν σκέπτεται σαν τον Ιησού, πρόκειται να κατακαεί μέχρις ότου εκείνο που θα παραμένει μέσα μας, να είναι μόνο ... ο Ιησούς.

Όλα όσα εμποδίζουν την τέλεια εικόνα και φύση του Χριστού εντός μας, θα κατακαούν στο θείο πυρ του Θεού. Ο Κύριος μου έδειξε με τι έμοιαζαν οι κινούμενες φλόγες του πυρός. Αυτό το βάπτισμα του πυρός λοιπόν θα είναι τόσο δυνατό, ώστε να μοιάζουμε με κινούμενες φλόγες της φωτιάς, ακτινοβολώντας (εξιδρώνοντας) την ίδια την φύση και το άρωμα του Χριστού από μέσα μας.

Καθώς η φωτιά αυτή θα απελευθερώνεται στη ζωή μας, κάθε περιττό βάρος και αμαρτία που προσπαθεί τόσο έντεχνα να προσκολληθεί σε μας πρόκειται να καταφαγωθεί. Θα υπάρξει τότε μια ελευθερία, ανείπωτη χαρά, καθαρότητα και μια εξέλιξη σε ένα επίπεδο που όλοι το έχουν ονειρευτεί και προσευχόντουσαν.

Θέλω να αρχίσετε λοιπόν να ζητάτε και να προσεύχεσθε για τη φωτιά του Θεού ώστε να σας γεμίσει με έναν καινούργιο και νέο τρόπο ζωής. Ζητήστε το θείο πυρ του Αγίου Πνεύματος, για να καθαρίσει και να κάψει κάθε ακαθαρσία εντός σας έτσι ώστε να κατοικεί μέσα σας μόνο ο Χριστός.

Καθώς προσεύχεσθε με αυτόν τον τρόπο, θα αρχίσετε να βιώνετε την ελευθερία και τη δόξα Του σε ένα βαθύτερο στάδιο (επίπεδο). Καθώς το πνεύμα πυρός απελευθερώνεται όπως στον Ησαΐα 4: 4-5, η δόξα του Θεού θα γίνει μία σκέπη θείου καλύμματος και (έξοχης) αγάπης επάνω σας, στην οικογένειά σας και στους χώρους της κατοικίας σας.

Υπάρχει μια νέα αγία αφύπνιση, η οποία κατευθύνεται προς την Εκκλησία. Δεν θα εξέλθει μέσα από την δική μας προσπάθεια, αλλά από έναν τόπο βαθιάς παραχώρησης (του Πνεύματος). Ως αποτέλεσμα, μια νέα δόξα θα προκύψει και θα λάμψει επάνω μας. Και ο δρόμος θα προετοιμαστεί (πλέον) για μια νέα συγκομιδή ψυχών στον έσχατο καιρό σήμερα. (Θα) μπορείτε έτσι να ομολογήσετε και προς τους άλλους (ανθρώπους) το πως δεχθήκατε ο Θεός να εργασθεί σε εσάς!

___________________________________________

Ο Matt Sorger είναι διεθνής ομιλητής και συγγραφέας που ταξιδεύει με πλήρες ωράριο στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον κόσμο που υπηρετεί σε περισσότερα από 35 έθνη. Η Διακονία Κήρυξης του Ματ προσδίδει έναν εξαιρετικό συνδυασμό μεταξύ της γνήσιας βιβλικής αλήθειας και του χειροπιαστού χρίσματος του Αγίου Πνεύματος. Ο Matt βαδίζει με μεγάλη ευαισθησία με το Άγιο Πνεύμα το Οποίο γεμίζει ολόκληρους χώρους με την απτή δόξα του Θεού, με πολλούς σωζόμενους, θεραπευμένους και ελεύθερους από την αμαρτία. Ο Matt φιλοξένησε επίσης μια τηλεοπτική εκπομπή την "Power for Life", που απλώθηκε σε 200 έθνη από τα ΜΜΕ. Διδάσκει τους πιστούς πως να ζήσουν μια ζωή γεμάτη με τη δόξα του Θεού και κατέχει πτυχίο στις βιβλικές σπουδές. Ο Matt, μαζί με τη σύζυγό του, Stephanie, επιβλέπουν τη Rescue1, μια Διακονία που διασώζει τα παιδιά από το σεξουαλικό εμπόριο και την εγκατάλειψη σε όλο τον κόσμο. Η Rescue1 φτάνει σήμερα στην Ινδία και στις Φιλιππίνες. Ο Ματ κατοικεί στο Σαρλότ της Βόρειας Καρολίνας με τη σύζυγό του Στεφανία.

https://www.charismamag.com/blogs/prophetic-insight/42507-prophetic-word-i-am-releasing-another-baptism-of-fire-upon-my-people

No comments: